Přeskočit na hlavní nabídku

Přeskočit na obsah


Technik pro řízení kvality a hygieny potravin pro Stravovací provoz v Náchodě

Náchod

zpět na seznam

Oblastní nemocnice Náchod a.s. přijme Technika pro řízení kvality a hygieny potravin pro Stravovací provoz v Náchodě

Požadujeme:

  • vzdělání analýza potravin (kód vzdělání 29-42-M/01) popř. obdobné vzdělání potravinového zaměření zakončené maturitní zkouškou
  • výpis z rejstříku trestů
  • ochota práce v kolektivu a dobré komunikační schopnosti

Nabízíme:

  • nástup možný ihned, popř. dle dohody
  • pracovní poměr na dobu jednoho roku s možností prodloužení na dobu neurčitou
  • ranní směna + víkendové služby
  • 5 týdnů dovolené
  • zaměstnanecké benefity
  • podnikové stravování
  • dočasně místo výkonu práce přestěhováno do Opočna z důvodů rekonstrukce jídelního pavilonu – návrat do Náchoda podzim 2024

Náplň práce:

Technik pro řízení kvality a hygieny potravin komunikuje s odděleními při zajištění a kompletaci objednávek stravy pro pacienty a zaměstnance. Úzce spolupracuje s celým provozem kuchyně. Ve spolupráci s nutričním terapeutem se účastní kontrol a dodržování technologických postupů při přípravě diet. Připravuje podklady nutričnímu terapeutovi pro sestavení jídelních plánů a předpisů stravy pro jednotlivé diety i pro celé zdravotnické zařízení včetně propočtů biologické a energetické hodnoty diet. Administruje pro jednotlivá oddělení denní a týdenní jídelní lístek.

V případě zájmu zasílejte životopis na:

Jara.eva@nemocnicenachod.cz

Zaujala Vás pozice?

Vyplňte níže připojený formulář a přiložte svůj životopis.

Ozveme se Vám !


Přeskočit na hlavní nabídku